Werking Heatwave Gokkast

Met zijn strakke uiterlijk is deze Heatwave gokkast, ook wel Hot Spinner genoemd, een ware aanrader voor iedere speler. Als je op Heatwave je inzetten wilt gaan plaatsen kan je dat uiteraard doen met verschillende bedragen. Ontwikkelaar Simbat heeft er om te beginnen voor gezorgd dat er 6 rollen bij deze speelautomaat aanwezig zijn. Je kunt spelen in een basisspel en bovenspel, die beide voorzien zijn van de nodige grafische effecten en geluiden. Het uiterlijk van de Heatwave gokkast laat jou direct denken dat je aan een fysiek spel aan het spelen bent. De verlichte knoppen, rollen en het Spin a Win gedeelte in het spel zijn daarom altijd zeer aantrekkelijk. Draaien op de rollen van deze Heatwave gokkast neemt uiteraard altijd de nodige spanning met zich mee.

Spelen in het basisspel
Als je het basisspel van de Heatwave gokkast gaat spelen wordt er met 1 credit per draai ingezet op de onderste 3 rollen. Deze credit staat uiteraard gelijk aan een bedrag van 10 cent per draai. Juiste combinaties van symbolen kunnen bij het spelen op de 3 rollen behaald worden door deze te vormen op de winlijn die in het midden is weergegeven. Naast de rollen van Heatwave kun je de prijzentabel terugvinden. Daarbij zie je hoeveel symbolen je zal moeten draaien op de winlijn om een bijbehorende prijs te kunnen winnen. Prijzen die je wint kunnen direct worden toegevoegd aan de clubmeter om uiteindelijk in het bovenspel te spelen. Daarnaast heb je bij Heatwave ook de mogelijkheid om een Gamble functie in te schakelen, waarbij je een gewonnen prijs kan proberen te verdubbelen met kop of munt. Gok je goed, dan wordt de eerder gewonnen prijs verdubbeld en bij een foute gok is heel de prijs verloren.

Spin a Win
Met de Spin a Win functie die bij de Heatwave gokkast aanwezig is kan gewonnen worden als deze stopt op het rode vakje van het rad. Deze is helemaal bovenaan terug te vinden en zal ervoor zorgen dat de symbolen op de 3 rollen in het basisspel gaan knipperen. Door de startknop te gebruiken kun jij op een symbool terecht komen waar een prijs voor gedraaid zal worden. Vanaf dat moment is het net alsof je een reguliere prijs gedraaid hebt. Je kunt deze namelijk direct aan de clubmeter toe laten voegen, maar ook weer gebruik maken van de kop of munt Gamble functie.

Heatwave gokkast bovenspel
Je kunt het bovenspel van de Heatwave gokkast direct spelen vanaf je credits, maar ook door vanaf het basisspel en de clubmeter te gaan spelen. In het bovenspel zal je minimaal met 5 credits je inzet moeten gaan plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om te spelen met 10, 20 of 40 credits tegelijk. Als je de rollen van het bovenspel laat draaien zijn er uiteraard meerdere prijzen te winnen. Per inzet staat in de tabel naast de rollen weergegeven welke prijzen er voor een combinatie uitgekeerd kunnen worden. Hiermee weet je dus altijd welke combinaties je zal moeten draaien op de winlijnen om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen aan je tegoed. Aangezien de waarde van iedere credit bij Heatwave 10 cent bedraagt speel je in het bovenspel met minimaal 50 cent per draai. De hogere inzetten die je kunt plaatsen komt uit op een maximum van 4 euro.

Heatwave Wild
Als je in het bovenspel gaat spelen kun je niet alleen reguliere combinaties vormen, maar is er ook een Wild aanwezig. Het Hotspinner symbool kan gedraaid worden als Wild en daarmee alle andere symbolen vervangen. Deze zorgt er dus voor dat combinaties, afhankelijk van de inzet die je doet eenvoudiger afgerond kan worden.